home > Levertijd

Snelle levertijd voor rouwdrukwerk door PostNL

Aanlevertijden

Indien u bestelt op ma - vrij en zondag voor 18.00 uur = volgende werkdag een bezorgmoment naar keuze. 
Indien u bestelt tussen vrij 18.01 uur en zondag 17.59 uur = zondag drukken en op maandag een bezorgmoment naar keuze.

Bezorgmomenten Nederland, België en Duitsland

De bezorgmomenten zijn als volgt:
- Standaard is het verzendtarief € 7,50 per pakket  (bezorgtijd tussen 8.00 en 21.30 uur)
- Toeslag voor 10.00 uur levering is € 12,50 Op het adreslabel wordt de tekst SPOED meegeprint en de track & trace heeft de spoed/timedelivery status. Geen postbus mogelijk.
- Toeslag voor 12.00 uur levering is € 7,50 Op het adreslabel wordt de tekst SPOED meegeprint en de track & trace heeft de spoed/timedelivery status. Geen postbus mogelijk.
- Toeslag voor 17.00 uur levering is € 5,00. Geen postbus mogelijk.

Als u niet in de gelegenheid bent het pakket aan te nemen, hangt u dan een briefje op de deur met het huisnummer van een van de buren die uw pakket aan kan nemen. Enveloppen kunnen ook van te voren worden geleverd. U kunt ook rouwkaarten afhalen, in het weekend laten drukken of laten adresseren

Weekend drukken en/of laten adresseren en verzenden

Indien u op zondag voor 18.00 uur bestelt, ontvangt u de kaarten maandag in huis (via de ontwerptool op de site). Wilt u in het weekend afhalen of adresseren en verzenden, dit kan via onze partner drukkers DDMC in Raalte en Sande in Nootdorp. Lees meer over de mogelijkheden voor rouwkaarten adresseren en verzenden.

PDF zelf aanleveren of PDF bestellen en lokaal drukken

• Als u geen tijd te verliezen heeft en liever voor een eigen drukker kiest in plaats van een van onze vier partnerdrukkers, dan kunt u ook in uw eigen woonplaats de rouwkaarten laten drukken. U ontvangt dan van ons een hoge resolutie pdf. Meer over lokaal rouwdrukwerk laten drukken.
• Als u zelf handig bent met Indesign of een ander ontwerpprogramma, dan kunt u ook uw eigen ontwerp als hoge resolutie pdf bij ons aanleveren. Lees meer over de mogelijkheden van zelf een rouwkaart ontwerpen en door ons laten drukken.

Buitenland

Wij kunnen uw pakket ook naar het buitenland verzenden. Voor tarieven zie de prijzenpagina.


Track en trace

U ontvangt rond 23.00 uur mailbericht met een track en trace link zodat u uw pakket kunt volgen. 
 

Rond de feestdagen

Pinksteren
Zondag 4 juni is het Pinksteren. De zondagproductie schuift een dag op, naar de maandag. Deze bestellingen worden dinsdag 6 juni bezorgd. De proefdrukken en de overige brievenbuspoststukken worden dinsdag 6 juni gedrukt en verzonden. Voor PostNL is dinsdag 6 juni eigenlijk een maandag, dus op die dag wordt er geen reguliere brievenbuspost bezorgd.

U kunt bij het bestellen ook rond Pinksteren de maandag (5 juni) als mogelijke verzenddag kiezen, maar voor brievenbuspost geldt dus dat die een dag later (op dinsdag) pas verzonden wordt. We kunnen in het bestelproces op dit moment helaas nog geen onderscheid maken tussen pakketzendingen en brievenbuspost.

 

Rouwpostzegels

Rouwpostzegels (per 50 stuks) en een rouw verzendset bestelt u eenvoudig via PostNL.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: