home > Zakelijk account

Zakelijk account

Speciaal voor uitvaartondernemers bieden wij het zakelijk account aan. Met een zakelijk account kunt u eenvoudig uw rouwdrukwerk beheren en bestellen. Aanpassingen in modelontwerpen en door uzelf ontworpen rouwkaarten slaat u op in uw eigen collectie. Daar worden de kaarten bewaard totdat u ze definitief bestelt. Kaarten kunnen altijd worden aangepast en later worden gewijzigd. U bepaalt zo zelf welke kaarten u bewaard en eventueel later bestelt. Wilt u vooraf weten hoe een kaartje eruit komt te zien, bestelt u dan een proefdruk. De proefdruk is een echte kaart op het juiste papier. Het geeft een 1-op-1 beeld van de uiteindelijke kaart.

Zakelijk account aanvragen

Wilt u ook een zakelijk account? Mailt u ons dan uw verzoek met uw NAW gegevens en uw KVK inschrijfnummer.

Op rekening bestellen

Een voordeel van een zakelijk account is dat u op rekening kunt bestellen. Aan het eind van de maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met daarop de bestellingen die u in de afgelopen maand heeft geplaatst. Wilt u ook een zakelijk account? Laat het ons weten via info@daglief.nl

Eigen collectie

Binnen het zakelijk account is het mogelijk om een eigen collectie kaarten te beheren. Een collectie die speciaal voor of door u is gemaakt. Zo kunt u de kaarten online bewerken en bestellen en blijven ze toch exclusief voor u beschikbaar. Andere klanten van Daglief hebben geen toegang tot deze collectie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zakelijk account, neemt u dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen.

 

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: