home > Daglief Rouwdrukwerk op uitvaartbeurzen

Uitvaartbeurzen en Daglief Rouwdrukwerk

Uitvaartbeurs Amsterdam 2018 - Westerkerk

Uitvaartbeurs Amsterdam 14 april 207 Westerkerk, Amsterdam Op zaterdag 14 april vindt voor de derde keer de Uitvaartbeurs Amsterdam plaats in de Westerkerk. Tussen 10.00 en 16.00 uur heeft u gratis toegang tot deze Stijlvolle afscheidsbeurs waar maar liefst 96 standhouders u een prachtig aanbod laten zien over de mogelijkheden van afscheid, verlies en rouw. De gehele dag is er een uitgebreid programma. Ik kijk ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten. U vindt Daglief Rouwdrukwerk op standnummer 78.

Daglief Rouwdrukwerk vindt u ook terug in het beursmagazine met veel meer informatie over de mogelijkheden van rouwdrukwerk via Daglief.nl

 

Uitvaartbeurs Amsterdam 2017 - Westerkerk

Uitvaartbeurs Amsterdam 22 april 207 Westerkerk, Amsterdam Op zaterdag 22 april vindt voor de tweede keer de Uitvaartbeurs Amsterdam plaats in de Westerkerk. Tussen 10.00 en 16.00 uur heeft u gratis toegang tot deze Stijlvolle afscheidsbeurs waar maar liefst 75 standhouders u een prachtig aanbod laten zien over de mogelijkheden van afscheid, verlies en rouw. De gehele dag is er een uitgebreid programma. Ik kijk ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten. U vindt Daglief Rouwdrukwerk op standnummer 22A.

 

Funeral Fair 2017 • Van Nelle fabriek Rotterdam

Op zondag 9 april vindt de Funeral Fair plaats in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Tussen 10.00 en 17.00 uur heeft u gratis toegang tot deze Stijlvolle afscheidsbeurs waar maar liefst 150 standhouders u een prachtig aanbod laten zien over de mogelijkheden van afscheid, verlies en rouw. De gehele dag is er een uitgebreid programma en zijn er diverse podia (muziek en theater) en kunt u deelnemen aan workshops en is er zelfs een Datingcafe.