Over onze reviews

De reviews zoals vermeld op de pagina Reviews van onze klanten en op andere pagina's van onze website vormen een selectie van onze reviews zoals die door onze klanten zijn geplaatst op websites van derden, dit is via de Feedback Company en onze bedrijfspagina op Google.

Bekijk al onze reviews op de Feedback Company
Bekijk onze reviews op Google.
Lees hier meer over het reviewbeleid van Google.

Uitnodiging om online een review achter te laten

Families en uitvaartondernemers die bij ons een bestelling hebben geplaatst, krijgen maximaal twee weken later een uitnodiging om een review achter te laten. Dit gebeurt via de Feedback Company.

Review plaatsen zonder uitnodiging

Families en uitvaartondernemers die bij ons een bestelling hebben geplaatst, kunnen altijd een review plaatsen op de pagina van de Feedback Company en onze bedrijfspagina op Google.

Alleen reviews van onze eigen klanten

Al onze reviews zijn ecgt afkomstig van onze eigen bestellers. Alle reviews zijnvrijwillig verstrekt, ofwel op eigen initiatief van onze klanten of op uitnodiging. Wij plaatsen geen reviews tegen betaling of sponsoring.

Voor onze reviews op Feedback Company geldt dat deze ook op echtheid worden gecontroleerd door Feedback Company. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we klanten uit om een beoordeling achter te laten. Lees meer over het reviewbeleid van Feedback Company.

Voor onze reviews op Google geldt dat deze niet worden geverifieerd door Google, maar dat Google wel controleert op nepcontent en valse reviews verwijdert als die worden gevonden.