home > Online rouwkaarten maken, laten drukken en rouwkaarten versturen

Werkwijze Daglief rouwdrukwerk

Wij van Daglief en onze partners doen er alles aan om uw persoonlijk rouwdrukwerk zo snel mogelijk te leveren. Hoe wij werken ziet u in onderstaand stappenplan.
 
Vindt u onderstaand proces ingewikkeld en wilt u liever dat wij uw kaart ontwerpen? Stuurt u ons dan uw wensen voor wat betreft tekst, lettertype, kleur, foto en wij maken graag een voorstel voor u, zonder meerkosten. 
 
1. De start | U maakt een keuze uit een blanco basisontwerp, een kaartvoorbeeld/ voorbeeldlayout of een eigen eerder gemaakt ontwerp (via Mijn Daglief). Hierna kunt u alles wijzigen, weglaten en toevoegen, zoals: afbeelding, kleuren, kaders etc.).  Zorgt u dat u te allen tijde ingelogd bent en dat u uw ontwerp tussentijds opslaat zodat u uw ontwerpen later terug kunt vinden.
 
2. Online editor | In de online editor past u het ontwerp naar uw zin aan. U kunt uw ontwerp een naam geven en opslaan en er later verder werken. Op de homepage kunt u via de rechterbol klikken op demo voor een uitleg filmpje. Verder vindt u meer uitleg via de button FAQ (veel gestelde vragen). Wij zijn u ook graag via de info@daglief.nl of 010 5113340 van dienst.
 
4. Bestellen | Als het ontwerp klaar is, kunt u via de button rechts onderin naar 'voorbeeld bekijken' en daarna naar 'volgende stap. Op de bestelpagina kiest u de papiersoort en kaartaantal, envelopkleur en aantal. U kunt er ook voor kiezen om alleen een hoge resolutie PDF te bestellen en zelf de kaarten te (laten) drukken, u maakt het bestelproces dan niet af maar stuurt ons een mail. Wij sturen u dan een hoge resolutie van uw ontwerp toe.
 
5. Betalen | Als  u alle velden op de bestelpagina heeft ingevuld, komt u op de betaalpagina. U kunt uw bestelling via Ideal, een enmalige machtiging, Mister Cash, Creditcard of op factuur (alleen voor uitvaartondernemers) betalen.
 
6. Opdrachtbevestiging | Als de betaling in orde is, ontvangen de drukker en u een mail met hierin de details van uw bestellling. Indien uw bestelling voor 18.00 uur  (ma-vr) bij de drukker is, worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt en verzonden (of afhalen) en voor 11.00 uur bezorgd (di-zat_. Als u de kaarten wilt laten verzenden (adresseren) dan is de deadline 13.00 uur. Neemt u dan zodra u weet dat u wilt laten adresseren telefonisch contact op om de werkwijze te bespreken.
 
7. Track en Trace | U ontvangt de dag na uw bestelling voor 10.00 uur een track en trace link via de mail, zodat u uw pakket kunt volgen.