Stappenplan rouwkaart bestellen

Je kunt in 8 eenvoudige stappen de kaart bestellen. Hoe? Dat lees je hieronder:

Stap 1 | Maak een account aan
Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Het hebben van een eigen account is handig omdat je de kaart dan kunt opslaan en bestellingen kunt inzien. Je vindt jouw ontwerpen dan terug in je eigen collectie.

Stap 2 | Kies een kaart
Loop door de collectie en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu beginnen met het bewerken van de kaart.

Stap 3 | Pas de kaart aan
Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.

Stap 4 | Sla het ontwerp op & vraag een extra check
Het ontwerp van je kaart is klaar. Sla het ontwerp op in jouw eigen collectie en vraag een familielid om even mee te kijken. Staan alle gegevens erop? Geen typ- en taalfoutjes meer te zien? Vind je het fijn om de kaart even samen met ons door te nemen? Bel dan naar 085 - 043 80 80.

Stap 5 | Proefdruk bestellen

> Fysieke proefdruk bestellen
Je kunt een proefdruk van de kaart laten maken. Je ontvangt en echte afdruk van de kaart, op formaat en papiersoort naar keuze. Daarnaast bevat het proefdrukpakketje samples van alle papiersoorten en envelopkleuren.

> Geen tijd voor een fysieke proefdruk?
Het is ook mogelijk om een digitale proefdruk te downloaden als PDF. Zo kun je er thuis ook even een proefprintje van maken. Daarnaast mag je ons erop vertrouwen dat wij zorg dragen voor een controle op typ- en taalfouten, leesbaarheid en opmaak.

Stap 6 | Bestel je kaarten
De laatste controle. Op de voorbeeldpagina kan je de jouw kaart nog een keer goed controleren. Controleer ook de inhoud van je winkelmandje: klopt de papiersoort, het formaat en de aantallen? Kies vervolgens ook de gewenste verzending.

Stap 7 | Betaal je kaarten
Kies de gewenste betalingswijze en reken de kaarten af.

Stap 8 | Controle door ons team
Een rouwkaart is een persoonlijke uitnodiging voor een laatste groet of afscheid. Vaak een moeilijke periode waarin je al heel veel moet regelen. Daarom weten we dat een extra paar ogen altijd fijn is. Voordat jouw bestelling in productie gaat, controleren wij deze op typ- en taalfoutjes, opmaak en leesbaarheid. Willen we iets aanpassen? Dan nemen we uiteraard even contact met jou op. Weet dus dat we kunnen appen of bellen nadat je de bestelling geplaatst hebt.