home > Papiersoorten rouwdrukwerk

Papiersoorten Rouwdrukwerk

U kunt uw rouwdrukwerk laten drukken op zeven verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen unieke uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten stevig en van een hoge kwaliteit. Wilt u een dunnere papiersoort of rouwkaarten van Oud Hollands papier met geschepte rand kijkt u dan op de pagina waar alle andere mogelijkheden rouwkaarten staan.

Natuurkarton (Digigold Icewhite 340 grams)

Wilt u een stevige kaart met een matte uitstraling, dan is natuurkarton voor u de beste keuze. De 340 grams variatie is stevig en wordt voor rouwkaarten veel gebruikt.

Biotop (300 grams)

Dit is een gladde en matte papiersoort in een offwhite kleur. Deze traditionele papiersoort zorgt voor een rustige klassieke uitstraling. De kleur is niet creme of gelig, maar net van het witte af.

Signature (195 grams)

Deze papiersoort lijkt op biotop maar is een stuk dunner en daarom geschikt voor als u een groot formaat wenst (14 x 21) en niet meer dan een postzegel wilt gebruiken. Dit is een gladde en matte papiersoort in een offwhite kleur. Deze traditionele papiersoort zorgt voor een rustige klassieke uitstraling. De kleur is niet creme of gelig, maar net van het witte af.

Zijdeglans (Ensocoat 300 grams)

Deze papiersoort heeft een matte glans en heeft een wat gladder oppervlakte. Wij gebruiken de 350 grams variatie waardoor je een heel stevige kaart krijgt.

Fotokaart (eenzijdig gestreken sulfaatkarton 300 grams + eenzijdig glans UV-lak)

Met dit papier maak je een kaartje met een mooie hoogglans afwerking zoals je dat vast wel kent van de ansichtkaarten. De kaart wordt gedrukt op een stevige kartonsoort met aan de buitenzijde een hoogglans laminaat afwerking. 

Rouwdrukwerk • luxe papiersoorten • met toeslag

De extra kosten verschillen van €0,10 voor een kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele kaart. Bekijk via de link op welk bedrag u uit komt voor uw rouwdrukwerk.

Parelmoer (Majestic Marble white 290 grams)

Wilt u uw kaart een mooie glinstering meegeven? Kiest u dan voor Parelmoerpapier. 

Ivory Gold (250 grams)

Bijzondere en luxe papiersoort met zachte glans en schittering.

Oud Hollands (Conqueror Diamond Verge 300 grs)

Bent u op zoek naar een kaart met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een mooie soort, met fijne ribbelstructuur. Dit papier is een beetje off white waardoor het niet echt wit is. Vroeger werd dit papier heel veel gebruikt bij de wat meer traditionele kaartjes.