Enveloppen

Voor alle kaarten die we aanbieden, vind je hier een passende envelop. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van je kaart. De envelop is altijd iets groter dan de kaart. Dus bij een 13x13 kaartje hoort een 14x14 envelop. Bij het bestellen van de kaartjes wordt automatisch in het bestelproces de juiste maat envelop geselecteerd.

Enveloppen met rouwrand

Voor veel kaartformaten beschikbaar. Prijs per stuk €0,45.

Kleur enveloppen

Daglief zorgt altijd voor collecties van het moment. Bijpassend aan de kaarten zijn ook gekleurde enveloppen verkrijgbaar. Een envelop in bijpassende kleur geeft het kaartje een complete uitstraling. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,41.

Enveloppen met glans

Deze enveloppen geeft een chique uitstraling met een metallic kleureffect. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,53.

Luxe enveloppen met gouden inlay

Een extra verrassing aan de binnenkant van de envelop. Beschikbaar voor 13 x 13 cm en 11 x 17 cm kaarten. Prijs per stuk €0,65.

Traditionele envelop

Een blanco envelop is altijd een goede keus. Je kunt kiezen voor een standaard witte envelop of voor biotop, hier is een bijpassende papiersoort van. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Witte envelop is per stuk €0,31 en de biotop envelop is per stuk €0,41.