Dankjewel

Dankjewel voor alle lieve berichtjes, kaarten, bloemen, steun en medeleven tijdens het ziek zijn en na het overlijden van NAAM. Dit heeft ons gesterkt in het proces van afscheid nemen en rouwen.

Bedankt voor jullie kaarten en bloemen,voor de mooie gesprekken en warme woorden. Het zijn jullie verhalen en herinneringen aan NAAM die haar levend houden en zo'n ontzettende troost voor ons zijn in deze verdrietige tijden. Wij zien ernaar uit om ieder van jullie, als de gelegenheid zich aandient, persoonlijk te kunnen spreken en bedanken.

Bedankt voor jullie kaarten en bloemen, voor de mooie gesprekken en warme woorden. De prachtige verhalen en herinneringen aan NAAM bieden ons troost in deze periode van rouw. Het liefst willen we iedereen persoonlijk bedanken.Tot die tijd een lieve groet van ons via deze kaart. En wellicht tot gauw.

 

Hartverwarmend waren alle lieve woorden, bloemen en kaarten. Indrukwekkend was het afscheid, ondanks dat we dit op afstand met elkaar moesten delen. Hiervoor willen we iedereen bedanken en zullen we de kracht vinden om verder te gaan.

Hoewel de grote leegte en het gemis blijven, doet het ons goed te weten dat niet alleen voor ons, maar ook NAAM voor anderen veel heeft betekend. Bedankt lieve mensen voor alle steun en medeleven die onze kant opkwam na het zo plotseling overlijden van NAAM. Het geeft ons de kracht, de verpletterende werkelijkheid te weerstaan..

Een warmer en mooier afscheid van onze lieve moeder/vader en oma/opa hadden we ons niet kunnen wensen. We willen u hartelijk danken voor alle blijken van medeleven. We zijn trots op haar/hem en we houden van haar/hem. Het is een troost te weten dat deze gevoelens door velen worden gedeeld. Met een glimlach denken we aan haar/hem terug.

 

Het is ongelooflijk stil en leeg, maar mooi zijn de herinneringen aan mijn lieve vrouw / man / NAAM

Voor de vele blijken van belangstelling en medeleven in welke vorm dan ook, ondervonden na het plotseling overlijden, betuigen wij u onze oprechte dank.

Met liefde denken wij elke dag weer aan NAAM

 

Voor de vele blijken van medeleven na het overlijden van mijn lieve man, onze vader en opa Naam willen wij u hartelijk bedanken. De vele kaarten, prachtige bloemen, fijne brieven, mooie woorden en uw belangstelling bij het afscheid, hebben op ons een diepe indruk gemaakt.

Wij zeggen u dank voor uw medeleven in woord en gebaar rondom het overlijden van mijn dierbare man en onze unieke vader. Naam Uw warme betrokkenheid gloeit nog na in verbondenheid met hem. Het stemt ons dankbaar dat zijn betekenis er voor velen toe heeft gedaan.

Onze oprechte dank voor het hartverwarmend medeleven welke wij ontvingen na het overlijden van onze Naam Met een lach denken we aan haar terug en gaan onze weg zoals zij het had gewild, met opgeheven hoofd, vol moed en optimisme.

 

Het overlijden van Naam Naam is in het grote gebeuren slechts een vleugelslag van een vlinder. Maar het heeft bij u allen een wervelwind van lieve en meelevende reacties losgemaakt. Dat heeft ons zeer geraakt en daar zijn we door gesterkt. Daarvoor betuigen wij onze dank.

Wij zijn erg onder de indruk en geraakt door het medeleven dat we hebben ondervonden gedurende de afgelopen maanden. De ontroerende, liefdevolle en hartelijke brieven, gesprekken, berichten en bloemen doen ons goed.

Hartelijk dank voor jullie hartverwarmende medeleven. Met een glimlach denk ik aan hem terug en ga mijn weg zoals hij het had gewild, met opgeheven hoofd, vol moed en optimisme. Ik kijk in liefde en dankbaarheid terug op een hele fijne tijd en dat het leven net zoals de lente weer kleur zal krijgen.

Sorteer Nieuw Aanbevolen
kaart bedankt steun
Kaart bedankt
Filters
Wis alle filters