Directe verzending rouwpost

Om ervoor te zorgen dat de ontvangers de kaart zo snel mogelijk in huis hebben, raden we onze directe rouwverzending aan. Wij versturen de kaarten in een envelop naar keuze direct naar de geadresseerden, met rouwzegel. Lees hier onze 3 gouden tips en alle informatie rondom bezorgen van deze post door PostNL.

Stappenplan voor rechtstreeks verzenden

1. Kies soort bestelling
Het bestelproces van de kaart werkt hetzelfde als bij elke andere bestelling. Kies na het bewerken voor 'directe verzending rouwpost'.

2. Geadresseerden invoeren
Klik op + nieuw adres om handmatig een adres in te voeren. Je kunt er ook voor kiezen om alle adressen in één keer toe te voegen met het Excel-voorbeeldbestand. Let op: gebruik alleen ons bestand, dit staat namelijk in het juiste formaat. Via je account kun je ook een adresboek maken.

3. Winkelwagen compleet?
Wil je ook een aantal kaarten thuis ontvangen als pakket? Ga dan terug naar het ontwerp in je eigen collectie en doorloop opnieuw het bestelproces, maar kies nu voor 'pakket ontvangen'. Op die manier heeft jouw bestelling twee orderregels en ben je in één keer klaar!

4. Controleren en bestellen
Vervolgens klik je op 'verder met bestellen', waar je je eigen adresgegevens invult. Klik vervolgens op 'volgende stap' om af te rekenen.

Kosten directe verzending

Per geadresseerde zijn de kosten € 1,74 (exclusief drukkosten). Kies je voor het grootste kaartformaat? Dan zijn de kosten €2,84 i.v.m. het gewicht van de kaart. Deze service omvat:

- Kaarten in envelop steken
- Enveloppen voorzien van adresetiket
- Enveloppen voorzien van rouwzegel
- Kaarten aanbieden in speciale rouwverzendset bij PostNL

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, we staan iedere dag voor je klaar.