home > Rouwkaarten prijzen, kosten rouwkaarten of doodsbrieven, goedkope rouwkaarten zelf ontwerpen

Prijsoverzicht rouwkaarten

De prijs van de kaart hangt af van het formaat dat u bestelt, de grootte van hde kaart, de papiersoort en het aantal kaarten. De kaartprijs is lager bij grotere aantallen. Bekijk op de pagina van het ontwerp rechtsonderin hoeveel de kaart kost. Als u het ontwerp in uw eigen collectie heeft opgeslagen kunt u daar, via de link onder het kaartje, ook de totaalprijs berekenen. 

In onderstaand filmpje leggen we u uit hoe u eenvoudig de prijs berekent.

 

Proefdruk

U betaalt slechts € 1,- voor uw eerste proefdruk. Zo krijgt u een goede indruk van uw ontwerp op de papiersoort van uw keuze. Bij uw proefdruk ontvangt u bovendien samples van de 23 envelopkleuren en vijf samples van de mogelijke papiersoorten. Voor iedere volgende proefdruk wordt de prijs van een losse kaart berekend.

Verzendkosten rouwkaarten

Ordergrootte < € 25,-: € 3,95 verzendkosten 
Ordergrootte > € 25: gratis verzending 
Als u niet in de gelegenheid bent het pakket aan te nemen, hangt u dan een briefje op de deur met het huisnummer van een van de buren die uw pakket aan kan nemen.
Enveloppen kunnen ook van te voren worden geleverd. U kunt ook rouwkaarten afhalen, in het weekend laten drukken of rouwkaarten laten adresseren en direct verzenden via rouwpost. Lees meer over levertijd van rouwkaarten of rouwdrukwerk.

PDF ontvangen van het ontwerp van uw rouwkaart.

Wij sturen u graag kosteloos een pdf van uw ontwerp, bij meer dan 50 kaarten.
Bij 30-50 kaarten brengen we hiervoor Euro 15,- in rekening.
Bij minder dan 30 kaarten zijn de kosten voor een pdf Euro 50,-