home > Rouwkaarten prijzen, kosten rouwkaarten of doodsbrieven, goedkope rouwkaarten zelf ontwerpen

Prijsoverzicht rouwkaarten

In onderstaand overzicht staan de prijzen van het rouwdrukwerk op basis van afmeting, enkel/dubbel en aantal. Alle kaarten zijn zowel enkel als dubbel (gevouwen) te verkrijgen, m.u.v. de 8 x 8 cm die alleen als enkele rouwkaart te bestellen is. Wilt u een andere papiersoort, verzenden in het weekend, laten adresseren of opmaken als spread, kijkt u dan op deze pagina waar alle extra mogelijkheden voor rouwdrukwerk op genoemd staan. 

Prijscalculator

Met hulp van de prijzencalculator ziet u in een oogopslag wat de kosten zullen worden bij het formaat en aantal rouwkaarten (of doodsbrieven voor Vlaanderen) en enveloppen die u wilt bestellen. Is het prijsoverzicht u niet helemaal duidelijk, belt u ons dan via 010 5113340 (tijdens kantooruren - in het weekend als u in het weekend rouwkaarten wilt laten drukken).

Hoofd categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs:

 

Alle formaten mogelijk

Liggend of staand in drie maten: 10 x 15 cm* - 11 x 17 cm* - 14,4 x 21,6* cm
Vierkant in vier maten: 8 x 8 cm (alleen enkel) - 11 x 11 cm - 13 x 13 cm* - 15 x 15* cm
Drieluik in twee maten: 30 x 10 gevouwen naar - 10 x 10 cm - 39 x 13 gevouwen naar 13 x 13* cm

* rouwenvelop verkrijgbaar

Papiersoorten

  • Natuurkarton | stevig mat wit papier (340 grams)
  • Biotop | stevig mat offwhite papier (300 grams)
  • Signature | dunner mat offwhite papier (195 grams)- geschikt voor A5 kaart + een postzegel
  • zijdeglans | wit, warme ondertoon glad papier (350 grams)
  • Parelmoer | mooi papier met een parelmoer glittering (300 grams) ** 
  • Oud Hollands | offwhite papier met structuur (300 grams) **
  • Fotokaart | wit met warme ondertoon, aan de buitenzijde van de kaart een hoogglans laag (laminaat) en een matte binnenzijde (330 grams)

    ** voor deze papiersoorten geldt een toeslag van tussen de € 0,10 en € 0,40 per enkele kaart, afhankelijk van het formaat. Bereken hier de totaalprijs (exc. verzendkosten).

Proefdruk

U betaalt slechts € 1,- voor uw eerste proefdruk. Zo krijgt u een goede indruk van uw ontwerp op de papiersoort van uw keuze. Bij uw proefdruk ontvangt u bovendien samples van de 23 envelopkleuren en vijf samples van de mogelijke papiersoorten. Voor iedere volgende proefdruk wordt de prijs van een losse kaart berekend.

Enveloppen | Gekleurd

Gekleurde enveloppen kosten € 0,25 per stuk en zijn leverbaar in 18 kleuren. U kunt uw keuze aangeven na het ontwerpen van de kaart. U ontvangt evenveel sluitzegels (een klein rond stickertje met het woord ROUW) als enveloppen. U kunt uw enveloppen ook vooraf bestellen indien u dat wenst. De parelmoer enveloppen en de metallic zilveren en gouden enveloppen kosten € 0,35 per stuk.

Enveloppen | met rouwkader

Witte enveloppen met rouwkader kosten € 0,25 per stuk en zijn leverbaar in vier formaten. U kunt uw keuze aangeven na het ontwerpen van de kaart. U ontvangt evenveel sluitzegels (een klein rond stickertje met het woord ROUW) als enveloppen. U kunt uw enveloppen vooraf bestellen indien u dat wenst. De rouwenveloppen kosten € 0,25 per stuk. Als u vanwege weekend drukken, adresseren, afhaalmogelijkheden, dunnere papierwens, kleiner formaat of biotop papiersoort voor een van de andere drukkers kiest, dan is de envelopprijs € 0,35 per stuk (in verband met kleinere inkoophoeveelheden). 

Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in 18 soorten. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van uw rouwkaart. De enveloppe is altijd iets groter dan de rouwkaart. Dus bij 13x13 kaartjes horen 14x14 enveloppen. De prijs van een envelop bedraagt € 0,25 per stuk. Alleen de parelmoer, goud en zilver zijn € 0,35 per stuk. Enveloppen zijn (eventueel vooraf) te bestellen in de kleuren:

Rouw Wit
Wit
Rouw Biotop
Biotop
Crème
Lichtgrijs
Okergeel
Oranje
Peach
Koraalrood
Donkergroen
Olijfgroen
Appelgroen
Mintgroen
Felmint
Petrol
Lichtroze
Oudroze
Knalroze
Lichtblauw
Koningsblauw
Donkerblauw
Kraft
Zand
Paars
Lavendel
Parelmoer
Goud
Zilver
Zwart
Transparant

Enveloppen vooraf bestellen?

Wilt u de enveloppen vooraf bestellen of wilt u een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Verzendkosten rouwkaarten

Eerste proefdruk: € 1,00 inclusief verzendkosten met PostNL
Tweede en volgende proefdruk = prijs van 1 kaart (= inc verzendkosten)
Ordergrootte < € 25,-: € 2,95 verzendkosten met PostNL
Ordergrootte > € 25: gratis verzending (volgende dag ma-zat tussen 9.00 en 21.00 uur door PostNL
ook heeft u altijd de mogelijkheid om voor spoed te kiezen (ongeacht oplage). De toeslag voor spoedlevering is € 12,50 (door PostNL - voor 12.00 uur)

Als u niet in de gelegenheid bent het pakket aan te nemen, hangt u dan een briefje op de deur met het huisnummer van een van de buren die uw pakket aan kan nemen.
Enveloppen kunnen ook van te voren worden geleverd. U kunt ook rouwkaarten afhalen, in het weekend laten drukken of laten adresseren en verzenden. 

PDF ontvangen van het ontwerp van uw rouwkaart.

Wij sturen u graag kosteloos een pdf van uw ontwerp, bij meer dan 50 kaarten. Bij 30-50 kaarten brengen we hiervoor Euro 15,- in rekening. Bij minder dan 30 kaarten zijn de kosten voor een pdf Euro 50,-