Voorbeeldteksten voor rouwkaart met praktische informatie over de uitvaart.

Hieronder vindt u voorbeeldteksten voor rouwkaarten met de praktische informatie over de uitvaart. Klik op de link als u andere voorbeeldteksten voor rouwkaarten bekijken, zoals gedichten, bloemenwens of dankwoord aan verpleeghuis.

 

         

***

We nemen afscheid van mama op woensdag 16 maart om 10.30 uur 
in de Biesbosch aula van crematorium Essenhof, Nassauweg 200 te Dordrecht. 
Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren en het delen van herinneringen.

***

Als je Naam nog een keer wil zien, dan ben je van harte welkom op zondag 18 september tussen 14.15 en 15.00 uur in de afscheidskamer van het Locatie, adres te Plaatsnaam. Op woensdag 21 september om 13.30 uur zullen we voor de laatste keer samenzijn met Naam in het Witte Kerkje, Hoofdstraat 1 in Terheijden. De deur is open vanaf 13.00 uur. In een informele sfeer willen wij graag met elkaar herinneringen delen en proosten op haar leven. 

***

Mam is thuis. 
Daar is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op zondag 18 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur.

De afscheidsdienst zal plaatsvinden op dinsdag 20 oktober in de Kerk van Beets, Beets 51 te Beets. Na de dienst zullen we haar begeleiden naar haar laatste rustplaats bij haar geliefde man. Na afloop komen we samen in het dorpshuis De Drie Hamers alwaar tevens gelegenheid is tot condoleren. 

***

Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor ons betekend heeft.

Naam is thuis in ‘het Bakhuus’. Wij willen deze dagen graag in familiekring doorbrengen.

Wij nodigen u uit voor de afscheidsbijeenkomst op donderdag 4 april om 14.00 uur in de Lindenzaal van crematorium Moscowa aan de Waterbergseweg 18, 6815 AP Arnhem. Na afloop ontvangen wij u graag in de koffiekamer.

***

We vieren het leven en nemen afscheid van Naam op 3 juni om 13:15 uur (inloop vanaf 12:45 uur) in de Hilvaria Studios, Goirlesedijk 12 b te Hilvarenbeek.

Mogelijkheid tot condoleren is er na afloop van het gezamenlijk afscheid. Dit zullen we doen met goede borrel en een lekker hapje. Naam zal na de condoleance in kleine kring worden gecremeerd.  

Draag iets waar je je goed in voelt. Geen pak of opgedirkte toestanden, wees jezelf. 

Geen bloemen. We willen jullie vragen een steentje ter herinnering neer te leggen. Dit mag een eigen steentje zijn of een steentje dat we aanbieden bij het schrijven van het condoleance register.

***

De plechtigheid voor Naam zal worden gehouden op 7 oktober om 11.30 uur in uitvaartcentrum Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123 in Rotterdam in de aula. Vanaf 11.00 uur heeft u de mogelijkheid om afscheid te nemen. Mogelijkheid tot condoleren na afloop van de dienst.

***

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 2 oktober 2015 om 15.30 uur in crematorium Hofwijk, Delftweg 230 te Rotterdam-Overschie. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.

***

         

***

Naam is thuis alwaar geen bezoek.

De herinneringsdienst zal worden gehouden op woensdag 30 september om 15.45 uur in crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1 in Nieuwkuijk.

Samenzijn en elkaars warmte en liefde voelen, dat is wat Henriëtte wil. Daarom ontmoeten wij u na afloop van de dienst graag in Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Bosscheweg 2 in Vught.

***

The funeral service will be
at Friday the 12th of February, 20XX at 2pm.

At the Südlicher Friedhof,
Thalkirchner Str. 17, 80337, Munich.

Afterwards we will come together 
to collect memories and celebrate Name's life.

***

Er is gelegenheid om afscheid te nemen op 24 september van 19.30 uur tot 20.00 uur in Uitvaartcentrum Monuta, Oude Deventerweg 2A te Holten. Naam wordt begraven op vrijdag 25 september. Vanaf 10.45 uur is er nog gelegenheid om afscheid te nemen. Om 11.00 uur is er een korte herdenking op de begraafplaats.

***

Naam ligt thuis te stralen,
Adres te Plaatsnaam.

Haar tussenstop zal zijn bij natuurbegraafplaats Weverslo,
Adres te Plaatsnaam.

Aansluitend vieren wij haar leven bij 't Anker,
Adres te Plaatsnaam..

***

De afscheidsdienst wordt gehouden op 7 september om 13:00 uur in de H.H. Engelbewaarderskerk, Heereweg 457 in Lisse. Daarna begeleiden we Naaml naar een bewust en troostrijk gekozen plekje midden in de natuur op begraafplaats Duinhof, Spekkelaan 12 in Lisse. Na afloop is er tijd voor koffie & thee met echte Limburgse vlaai.

Voor bloemen wordt gezorgd.

Kom zoals je bent.

***

         

***

Naam ligt opgebaard in het Mortuarium van het Atrium te Heerlen.        

Rouwbezoek: woensdag, donderdag en vrijdag van 19:00 - 20:00 uur

De crematiedienst is op 5 september 2015 om 15:00 uur in het Crematorium Nedermaas te Geleen.

***

Naam is overgebracht naar uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster, Rozenburglaan 5 in Amsterdam. De begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 4 september om 15.00 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 in Amsterdam. Aansluitend zal omstreeks 15.45 uur de begrafenis plaatsvinden. Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren.

***

Naam is overgebracht naar het Uitvaartcentrum Zuid, Fred. Roeskestraat 91, Amsterdam, alwaar geen bezoek.

Dinsdag 1 september om 14.00 uur vindt de crematieplechtigheid plaats in de aula van het crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275, Amsterdam.

Na de plechtigheid is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

***

Op maandag 31 augustus nemen wij om 09.30 uur afscheid in Rusthof te Leusden. Adres : Dodeweg 31 3832RE Leusden

***

         

***