U kunt uw bestelling op Daglief op verschillende manieren betalen. Dat gaat allemaal online en uiteraard op een veilige manier.

Eenmallige machtiging
Door het afgeven van een eenmalige machtiging geeft u Daglief het recht om het bedrag van uw bestelling eenmalig van uw rekeningnummer af te schrijven. U kunt een machtiging afgeven tot een maximum bedrag van € 50,-. De betaling via een machtiging is direct verwerkt. We zullen uw bestelling dan ook meteen in behandeling nemen.


Ideal

Met iDeal kunt u eenvoudig en snel betalen. De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen uw bestelling dan ook meteen in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op uw rekening staat.


Credit Card

Met een Credit Card kunt u ook een bestelling plaatsen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen uw bestelling dan ook meteen verwerken. Ook voor het gebruik van uw Credit Card heeft u veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat u gaat bestellen.
 

Mister Cash

Woont u in België, dan kunt u ook betalen met Mister Cash. Uw betaling is dan direct verwerkt en we zullen uw bestelling dan ook meteen verwerken.
 
Alle manieren van betalen zijn kosteloos. U betaalt dus alleen voor uw bestelling.