'Feest'dagen kunnen verdrietige dagen zijn in de rouw. Het kan zijn dat deze dagen je extra bewust maken van het verlies of het gemis van een dierbare. Weet dat we er voor je zijn, als je je verhaal kwijt wil, ook óp deze dagen. Daarnaast willen we je laten weten dat er op deze dagen aanpassingen zijn in onze bereikbaarheid, productie en levering. Zo weet je waar je aan toe bent als je kaarten bij ons bestelt. Hieronder vind je de details voor de eerstvolgende dagen. Neem bij vragen contact met ons op.

PINKSTEREN 2024

Directe rouwverzending en bestellingen geplaatst op vrijdag 17 mei vóór 17.00 uur worden dezelfde dag nog gedrukt en de volgende dag bezorgd door PostNL of DHL.
Zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag. Op deze dag zijn wij gesloten, evenals PostNL en DHL. Bestellingen die op vrijdag 17 mei na 17.00 uur en op maandag 21 mei vóór 17.00 uur worden geplaatst, worden op maandag gedrukt en verzonden. De rouwpost van PostNL wordt op dinsdag 22 mei bezorgd en de pakketten door DHL.
Contact rouwteam: Het rouwteam is op maandag 21 mei bereikbaar via e-mail, WhatsApp en telefoon van 10.00 tot 17.00 uur.

Houd rekening met een productietijd van twee dagen voor orders met speciale afwerkingen zoals folie en soft touch.