Fotobewerkingen voor een rouwkaart

Een rouwkaart wordt vaak extra persoonlijk door het gebruik van een eigen foto. Een eigen afbeelding kunt u eenvoudig uploaden via de ontwerptool van Daglief. Klik op een modelkaart van uw keuze, het ontwerp opent dan in de editor. Daar waar u de kaart 100% naar uw zin kunt aanpassen. Bij het tabje afbeelding en versieringen ziet u de button voeg foto toe. Hier kunt u eenvoudig een afbeelding van uw eigen computer uploaden. Als u dit gedaan heeft kunt u de foto groter maken via het pijlte rechts onderaan de afbeelding, of geheel uitvullen via de button uitvullen. 

Soms heeft u een bepaalde sfeer voor de rouwkaart in gedachten. Het bewerken van de foto kan daar zeker bij helpen. Wij kunnen vrijwel alle bewerkingen voor u uitvoeren. Hieronder hebben wij diverse bewerkingen voor u uitgewerkt. Staat uw wens er niet bij. Laat het ons weten, wij helpen u graag.

Achtergrond vervagen

Foto's van mensen in een setting zijn vaak erg persoonljik en mooi om te verwerken in een rouwkaart. Alleen is het natuurlijk wel zo dat je de aandacht echt graag naar de persoon zelf wil laten gaan en minder naar de achtergrond. In dat geval is het echt mooi om de achtergrond wat te vervagen. 

Foto bewerken rouwkaart achtergrond vervagen origineel   Foto bewerken rouwkaart achtergrond vervagen aangepast


Twee foto's samenvoegen - in elkaar laten overlopen

We kunnen ook twee foto's in elkaar laten overlopen. Bijvoorbeeld een portret en een natuurfoto. 

foto bewerken rouwkaart twee foto's in elkaar laten overvloeien portret   Foto bewerken rouwkaart twee foto's in elkaar laten overvloeien . foto bewerken rouwkaart twee foto's in elkaar laten overvloeien portret en natuur

 

Foto omzetten in sepia of zwart/wit

Wij kunnen de foto voor u omzetten in sepia of zwart/wit. 

Rouwkaart kleurenfoto omzetten naar sepia of zwart wit   rouwkaart kleurenfoto omzetten naar zwart wit   Rouwkaart kleurenfoto omzetten naar sepia


Rand foto vervagen

Het kan heel mooi zijn om op een rouwkaart een (portret)foto te plaatsen en de randen de randen te vervagen. De rand loopt op deze manier mooi over in de achtergrond.

Foto bewerken rouwkaart portret vervaagde rand   Vervaagde rand portretfoto op rouwkaart foto bewerken .  Rouwkaart met vervaagde rand portretfoto


Retoucheren, rode ogen

Wilt u een portretfoto gebruiken in de rouwkaart waar een reflectie in de bril zichtbaar is, of een flitsvlek in het gezicht. Een ander overbelicht gedeelte of heeft  een foto met rode ogen? Dit kunnen we voor u retoucheren. Zie bijvoorbeeld onderstaande mogelijkheden.

  Foto bewerken rouwkaart flits in bril  Foto bewerken rouwkaart flitsvlekken  Fotobewerken flitsvlekken rouwkaart   


Foto lijntekening

Een prachtige natuurfoto van bos, water of boot zijn heel goed te gebruiken in een ontwerp voor een rouwkaart. Als u net even wat anders wilt, kunnen we de foto omzetten in een lijntekening.

Foto voor rouwkaart omzetten naar lijntekening of pentekening   Foto voor rouwkaart omzetten naar lijntekening    Lijntekening voor rouwkaart   

 

In perspectief zetten

U kunt ook een foto van een schiderij in het ontwerp verwerken. Als het perspectief niet goed is kunnen we dit voor u aanpassen, zoals onderstaand voorbeeld.

Foto rouwkaart schilderij in perspectief zetten   Foto schilderij rouwkaart perspectief aanpassen

 

Kosten fotobewerkingen voor een rouwkaart

De kosten voor bovenstaande fotobewerkingen voor een rouwkaart zijn € 25,- per bewerking, m.u.v. foto's in elkaar overvloeien en retoucheren (afhankelijk van grootte), dit kost € 40,-. Staat uw wens niet in bovenstaande lijst? Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. We helpen u graag.