home > Rouwkaarten afhalen, weekend drukken, papiersoorten

Weekend drukken, adresseren, ander papier....?

Voor uw rouwdrukwerk kunt u via onze unieke ontwerpmodule persoonlijke rouwkaarten maken. Voor 18.00 uur besteld = morgen voor 11.00 uur in huis (zat overdag bezorgd). U kunt uit vijf mooie stevige papiersoorten kiezen.

Wilt u kaarten afhalen, adresseren of een andere papiersoort, dan is onze werkwijze aangepast.
Over de mogelijkheden en aangepaste werkwijze leest u hieronder meer.

Mogelijkheden per afhaallokatie

Rouwdrukwerk afhalen in Raalte, voor regio Zwolle, Flevoland en Noord-Nederland - ook weekend drukken en adresseren en verzenden, ook biotop en Oud-Hollands offset met geschepte rand.
Rouwkaarten drukken en afhalen in Nootdorp, voor regio Den Haag, Zoetermeer, Gouda. - ook weekend drukken, gekleurde rouwrand op envelop, ook biotop mogelijk.
Rouwdrukwerk afhalen in Bunschoten, voor regio Utrecht en Amsterdam, ook biotop mogelijk.

Weekend drukken en/of laten adresseren en verzenden

Dit kan via onze partner drukker DDMC in Raalte. Lees meer over de mogelijkheden voor rouwkaarten adresseren en verzenden.

Rouwkaart of dankbetuiging met dun randje of kader

Klassieke rouwkaarten hebben vaker een dun randje of kader. Als een ontwerp (minder dan) een mm te veel naar links aan de ene zijde en te veel naar rechts aan de andere zijde wordt afgesneden, dan zie je bij een kader duidelijk dat dit net niet mooi is. Daarom wijken we voor deze ontwerpen uit naar onze andere vaste drukker in Raalte (zie boven), zij kunenn een controle uitvoeren op het kader. Geeft u ons tijdig aan (liefst ma-vr voor 13.00 uur), want de deadline voor aanleveren is daar 16.00 uur. Er geldt een toeslag van 35,- qua opstartkosten bij een afname van minder dan 50 kaarten.

Ontwerp op laten maken door ons of als spread opmaken

• Wilt u liever zonder gebruik van de ontwerptool rouwkaarten bestellen? Wij ontwerpen de kaart graag voor u. U mailt ons uw tekst en overige wensen en een eventuele afbeelding. Wij gaan direct voor u aan de slag en u ontvangt een pdf ter goedkeuring. De ontwerpkosten zijn € 35,- (inclusief een correctieronde).
• Als u kaders wilt gebruiken in het ontwerp, dan drukken wij uw kaarten liever bij de drukker in Raalte, daar is de aandacht en tijd om ook de kaders mooi recht in het midden te krijgen.
• Als u een afbeelding heeft die u graag op de gehele binnen of buitenzijde zou willen tonen, dan maken wij dit ontwerp buiten de tool voor u op (+ € 35,- ontwerpkosten)

PDF zelf aanleveren of PDF bestellen en lokaal drukken

• Als u geen tijd te verliezen heeft en liever voor een eigen drukker kiest in plaats van een van onze vier partnerdrukkers, dan kunt u ook in uw eigen woonplaats de rouwkaarten laten drukken. U ontvangt dan van ons een hoge resolutie pdf. Meer over lokaal rouwdrukwerk laten drukken.
• Als u zelf handig bent met Indesign of een ander ontwerpprogramma, dan kunt u ook uw eigen ontwerp als hoge resolutie pdf bij ons aanleveren. Lees meer over de mogelijkheden van zelf een rouwkaart ontwerpen en door ons laten drukken.

Offset - Oud Hollands papier met geschepte rand

Oud Hollands papier met geschepte rand is prachtig voor een klassieke rouwkaart. Deze kaarten zijn al voorgesneden. Neem van te voren contact op voor de beschikbare maten en de aanlevertijd.
Dit ontwerp wordt op maat voor u gemaakt omdat de maten afwijken kunt u niet via de ontwerptool opmaken. U mailt tekst en overige wensen en ontvangt een pdf ter goedkeuring. Er zijn twee correctieronden bij de prijs inbegrepen. De meerkosten zijn:
• opstart- en ontwerpkosten € 80,-
• beide zijden zwart wit 40 ct per kaart
• buitenzijde full color en binnenzijde zwart/wit )70 ct per kaart

Andere papiersoorten 

Wilt u een van onderstaande papiersoorten? Dan kunt u tot 15.30 uur bestellen en dan ontvangt u de kaarten de volgende dag voor 12.00 uur. Ook kunt u voor adresseren kiezen. Uw kaarten worden in dit geval in Raalte gedrukt.

Passend bij biotop envelop
• Biotop 160, 200, 250, 300 grams 
• Eenzijdig gestreken sulfaat 300 grams 
• Tinteretto gesso 250 of 300 grams (+25 ct per kaart)
• Rives stradition Bright White 320 grams (+25 ct per kaart)
• Parelmoer majestic gold 300 grams - (+25 ct per kaart, past bijbiotop of witte envelop)
• Silk MC 150, 170, 200, 250, 300, 350 grams 

Passend bij een witte envelop
• HVO Natuurkarton 160, 200, 250, 300 grams 
• Chromolux 300 grams (fotokarton) 
• Parelmoer majestic gold 300 grams - (+25 ct, past ook bij witte en biotop envelop)

Passend bij een Oud Hollands envelop
• Oud Hollands, met geschept randje (deze kaarten worden offset gedrukt, extra toeslag hiervoor is € 80,- + 40 ct per kaart beide zijden in zwart/wit en 70 ct per kaart met een voorzijde in full color en binnenzijde zwart/wit )

U kunt er ook voor kiezen om de kaarten te voorzien van een mat of glans laminaat € 1,- per drukvel (afhankelijk van grootte kaarten, gaan er twee of drie kaarten uit een drukvel).