home > Rouwkaarten weekend drukken

Rouwkaarten weekend drukken zondag

 

Weekend drukken

Als u uw bestelling op zondag voor 18.00 uur plaatst, worden uw rouwkaarten op maandag door PostNL bezorgd. U ontvangt hiervoor zondagavond de track en trace code automatisch per mail. Wilt u de kaarten liever op zondag afhalen of laten adresseren? Leest u dan meer over deze mogelijkheden hieronder.

Mogelijkheden per afhaallokatie

Rouwdrukwerk afhalen in Raalte, voor regio Zwolle, Flevoland en Noord-Nederland - ook weekend drukken en adresseren en verzenden, ook biotop en Oud-Hollands offset met geschepte rand.
Rouwkaarten drukken en afhalen in Nootdorp, voor regio Den Haag, Zoetermeer, Gouda. - ook weekend drukken, gekleurde rouwrand op envelop, ook biotop mogelijk.
Rouwdrukwerk afhalen in Houten, voor regio Utrecht en Amsterdam, ook biotop mogelijk.

PDF zelf aanleveren of PDF bestellen en lokaal drukken

• Als u geen tijd te verliezen heeft en liever voor een eigen drukker kiest in plaats van een van onze vier partnerdrukkers, dan kunt u ook in uw eigen woonplaats de rouwkaarten laten drukken. U ontvangt dan van ons een hoge resolutie pdf. Meer over lokaal rouwdrukwerk laten drukken.
• Als u zelf handig bent met Indesign of een ander ontwerpprogramma, dan kunt u ook uw eigen ontwerp als hoge resolutie pdf bij ons aanleveren. Lees meer over de mogelijkheden van zelf een rouwkaart ontwerpen en door ons laten drukken.