home > Rouwkaarten weekend drukken

Rouwkaarten weekend drukken zondag

Ook als iemand op vrijdagmiddag of in het weekend komt te overlijden dan kunnen de kaarten snel bij u of de geadresseerden zijn. Bestelt u zondag voor 18.00 uur dan gaan de kaarten dezelfde dag nog met de post mee. Hieronder leest u de verschillende mogelijkheden voor rouwdrukwerk in het weekend.

Rouwkaarten ontwerpen en bestellen via de online editor

▶︎ indien u bestelt op zondag voor 18.00 uur = bezorgen op maandag bij geadresseerden kies voor 'directe verzending rouwpost' (rouwpostzegel en rouwverzendset)
▶︎ indien u bestelt op zondag voor 18.00 uur = bezorgen op maandag als pakket, kies voor 'pakket ontvangen'
▶︎ indien u bestelt op zondag voor 18.00 uur = bezorgen op maandagOCHTEND als pakket, kies voor 'pakket ontvangen' EN op de pagina waar u uw adres invult zet u een vinkje bij spoedlevering (toeslag € 15,-)
▶︎ geen weekendtoeslag

Rouwkaarten afhalen bij onze partner drukker in Raalte

▶︎ uiterlijk zaterdagavond 20.00 uur aankondigen via de mail (het ontwerp staat klaar in uw account, u noemt gewenst formaat, papiersoort en envelopwens), wij kijken het ontwerp voor u  na.
▶︎ uiterlijk zondagochtend 10.00 uur moet ontwerp definitief zijn
▶︎ weekendtoeslag Euro 60,- inc btw - betaling van te voren via tikkie - u ontvangt de factuur via de mail
▶︎ handig als u een wil ophalen in Raalte (onder Zwolle), of adressen op envelop wilt laten printen in plaats van etiket.

PDF bestellen en lokaal drukken

▶︎ Als liever voor een lokale drukker kiest, dan kunt via de mail een hoge resolutie pdf bestellen. Meer over lokaal rouwdrukwerk laten drukken.