Rouwkaart met foto

Een rouwkaart is tegenwoordig niet alleen meer een kaart om kennis te geven dat iemand is overleden en informatie over de uitvaart te delen. Het is een kaart om iemand te herinneren, te laten zien wie diegene was en waar hij of zij van hield. Soms kun je dat al doen met kleuren, een mooie tekst en een foto. Maar soms is één foto niet genoeg en puzzel je met de ruimte die je hebt. Hoe bijzonder is het dan als je een foto van de overledene kunt samenvoegen met zijn of haar favoriete plek of landschap? We maken graag een bijzondere kaart voor jouw dierbare met de silhouet en de favoriete plek, om hem of haar te herinneren.


Veelgestelde vragen

Wat kost een double exposure portret?

We vragen €35,00 voor het maken van een double exposure portret.

Hoe lang duurt het voordat ik het portret ontvang?

We doen ons best om het portret dezelfde dag nog bij je aan te leveren. Hoe vroeger op de dag jij de beelden kunt aanleveren, des te meer ruimte hebben wij om er mee aan de slag te gaan. We zijn er doordeweeks van 09.00 - 18.00 uur en in het weekend van 12.00 - 18.00 uur.

Kan ik het portret ook als los bestand ontvangen?

Zeker. We maken het portret natuurlijk voor op een rouwkaart, maar je ontvangt het bestand ook in hoge resolutie per mail, zodat je het voor andere doeleinden kunt gebruiken.

Ik twijfel nog tussen een paar foto’s. Kunnen jullie mij adviseren?

Natuurlijk. Upload alle foto’s waar je tussen twijfelt en wij maken op basis van resolutie en grafische kennis de mooiste combinatie.

Aanvraagformulier