home > Voorbeeldkaarten

Daglief heeft een ruime collectie met voorbeeldontwerpen voor Rouwkaarten. Alle kaarten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Aan de linkerzijde vindt u alle categorieën waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er kaarten in de hoofdcategorie Bloemen, Natuur, Hobby, Spiritueel, Strand en Kinderen. Sommige categorieën zijn weer onderverdeeld naar een subcategorie waardoor u heel gericht een specifieke kaart kunt vinden.

Alle kaarten zijn door u helemaal naar wens aan te passen. Daarvoor kiest u de kaart die u mooi en toepasselijk vind. In de online kaarteneditor kunt u de kaart vervolgens naar eigen inzicht en smaak opmaken. U kunt teksten aanpassen, verwijderen of toevoegen. Ook kunt u eventueel eigen foto's uploaden en in de kaart plaatsen. Komt u er even niet uit, neem gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

Nadat u klaar bent met uw ontwerp klit u door naar het volgende scherm en maakt u een keuze uit de drie verschillende groottes. Voor prijzen kijkt u op de prijzenpagina.