home > Zakelijk account

Speciaal voor uitvaartondernemers bieden wij het zakelijk account aan. Met een zakelijk account kunt u eenvoudig uw rouwdrukwerk beheren en bestellen. Aanpassingen in modelontwerpen en door uzelf ontworpen rouwkaarten slaat u op in uw eigen collectie. Daar worden de kaarten bewaard totdat u ze definitief bestelt. Kaarten kunnen altijd worden aangepast en later worden gewijzigd. U bepaalt zo zelf welke kaarten u bewaard en eventueel later bestelt. Wilt u vooraf weten hoe een kaartje eruit komt te zien, bestelt u dan een proefdruk. De proefdruk is een echte kaart op het juiste papier. Het geeft een 1-op-1 beeld van de uiteindelijke kaart.

Zakelijk account aanvragen

Wilt u ook een zakelijk account? Mailt u ons dan uw verzoek met uw NAW gegevens en uw KVK inschrijfnummer.

Presentatiebox 

Wij bieden uitvaartbegeleiders een presentatiebox met modelkaarten in alle formaten en papiersoorten. Zodat nabestaanden alvast een gevoel en beeld krijgen bij het mogelijke eindresultaat. 

Virtuele rondleiding

Wilt u in 15 minuten een goed beeld krijgen van de online ontwerptool? Wij kunnen u met of zonder behulp van Teamviewer uitleg geven over de mogelijkheden.

Uitvaartbegeleiders, partners van Daglief Rouwdrukwerk

Welke uitvaartbegeleiders gingen u al voor. Bekijk welke uitvaartondernemers al met Daglief samenwerken voor rouwdrukwerk.

Service

U kunt ons zeven dagen per week tussen 8.30 en 21.30 uur bereiken. Wij bellen binnen een uur terug. U beslist per situatie de service:

  • Ontwerp zelf maken op basis van de wensen van de navbestaanden;
  • De nabestaanden maken het ontwerp zelf;
  • U mailt uw tekstwensen en eventuele afbeelding en wij maken het ontwerp voor u (kosteloos bij minimale afname van 50 stuks).

Op rekening bestellen

Een voordeel van een zakelijk account is dat u op rekening kunt bestellen. Aan het eind van de maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met daarop de bestellingen die u in de afgelopen maand heeft geplaatst. Wilt u ook een zakelijk account? Laat het ons weten via info@daglief.nl

Eigen collectie

Binnen het zakelijk account is het mogelijk om een eigen collectie kaarten te beheren. Een collectie die speciaal voor of door u is gemaakt. Zo kunt u de kaarten online bewerken en bestellen en blijven ze toch exclusief voor u beschikbaar. Andere klanten van Daglief hebben geen toegang tot deze collectie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zakelijk account, neemt u dan contact met ons op. We horen graag uw wensen.